محل تبلیغات شما

استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 

بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آماده است.


درمان قطعی بوی بد دهان با یک ادویه خوشمزه

طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی

علت درد و سوزش قفسه سینه چیست و این درد چه زمان خطرناک است؟

غذا ,گوجه ,یک ,ای ,قابلمه ,آب ,کنید و ,اضافه کنید ,به همراه ,نگینی خرد ,بعد از

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ همسفران میرداماد خرید عینک آفتابی murmerepa گنجینه شعر داوود خوانساری اخبار روز ایران temengefa شارژ нσггσг lλπd فروشگاه اینترنتی روبینیا گاردن *frozen*